Πτυσσόμενοι Ανεμοφράκτες

Δώστε επιπλέον δυνατότητες και προστασία στον χώρο σας με τους νέους πτυσσόμενους ανεμοφράκτες με σύστημα “slide up-down”.

Εξελίξτε την πλαγιοκάλυψη των χώρων σας, επιλέγοντας τα νέα διαχωριστικά χώρου, τους πτυσσόμενους ανεμοφράκτες “Slide”. Παρέχουν απόλυτη κάλυψη από καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με ευκολία στη χρήση, υψηλή αισθητική και ανεμπόδιστη θέα.
Με εύκολη εγκατάσταση, καλύπτουν και οριοθετούν ευέλικτα καταστήματα, χώρους εστίασης, ιδιωτικούς χώρους, ενώ μπορούν να λειτουργήσουν και ως διαχωριστικά γραφείου.
Η κίνησή τους γίνεται χειροκίνητα με άνεση, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα προσθήκης ηλεκτροκίνητου μηχανισμού με χειριστήριο.
Είναι κατασκευασμένοι από αλουμίνιο ηλεκτροστατικά βαμμένο, δίνοντάς σας πλήρη γκάμα αποχρώσεων από χρωματολόγιο RAL, για να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει.

Γυάλινα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου

Έξυπνη Λειτουργία και ως διαχωριστικά εσωτερικού χώρου

Με την αισθητική και την καλαισθησία που τα διακρίνει, τα διαχωριστικά μας μπορούν να λειτουργήσουν και ως διαχωριστικά πάνελ σε εσωτερικό χώρο με πολλαπλές εφαρμογές, ως διαχωριστικά γραφείου, χωρίσματα σε καφετέρια, διαχωριστικά δωματίου ακόμη και σαν μέσο ηχομόνωσης σε εταιρικούς αλλά και οικιακούς χώρους. Και σε αυτή την περίπτωση ισχύουν τόσο οι επιλογές χρωμάτων αλλά και η επιλογή αμμοβολής στην περιπτωση αναγκης και για οπτική απομόνωση.

Ρωτήστε μας

Έχετε απορία τι να επιλέξετε;

Ρωτήστε μας